ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με εξαίρεση τον Χόλινς, ο οποίος δεν πείστηκε ότι θα πληρωθεί, οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ, που είχαν απειλήσει με αποχή λόγω οφειλών, κατέβηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα, παρότι οι εξέδρες του κλειστού των Α. Λιοσίων ήταν άδειες λόγω τιμωρίας, η «Ενωση» με πρωταγωνιστή τον Κουζμίνσκας (31 π.) επικράτησε τελικά με 89-81 και (μέσω των πλέι άουτ) εξασφάλισε την 7η θέση στη βαθμολογία, μία αγωνιστική πριν από το τέλος του γ’ γύρου.

Αυτό σημαίνει ότι θα διασταυρωθεί με τον 2ο Ολυμπιακό στα πλέι οφ και μάλιστα θα προλάβει να εκτίσει την ποινή ακόμη μιας αγωνιστικής με την οποία έχει τιμωρηθεί η έδρα της. Οι Θεσσαλονικείς (Πόρτερ Τζούνιορ 28) θα περιμένουν το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα Λαυρίου-Αμαρουσίου (κεκλεισμένων των θυρών) για να ξέρουν ακριβώς τι θέλουν την τελευταία αγωνιστική που υποδέχονται το Μαρούσι για να προκριθούν ως 8οι.

Το Σάββατο, ο Κολοσσός πέτυχε την πρώτη του νίκη στον τρίτο γύρο επικρατώντας στο Αλεξάνδρειο του Αρη με 69-60 με κορυφαίο τον σέντερ Μπαϊράκοβιτς (20 π., 14 ριμπ.). Με τον Αρη (Τολιόπουλος 15) επανεμφανίστηκε αλλά έδειξε ότι είναι ανέτοιμος ο Γκάλινατ (4 π. σε 13’).

Το Περιστέρι προετοιμάζεται για το φάιναλ φορ του BCL (Βελιγράδι) και τον ημιτελικό της Παρασκευής με την Τενερίφη (υπέστη βαριά ήττα με 98-73 στη Βαλένθια), περιμένοντας να ξεμπερδέψει ο βασικός του σέντερ, Τρέβορ Τόμπσον, ο οποίος είχε προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και δεν έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό.