Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου. Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατόπιν «παραγγελιών» από κρατούμενους φυλακής. Επίσης, συνελήφθη ο ιδιώτης που τον προμήθευσε με τα ναρκωτικά.
Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από καταγγελία, με αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου να εντοπιστεί ο σωφρονιστικός υπάλληλος ενώ προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες και χάπια από τον ιδιώτη. Στη συνέχεια προσπάθησε να να βάλει στο κατάστημα κράτησης όπου εργαζόταν.
Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και το νόμο για τα ναρκωτικά κατά συναυτουργία.
Επίσης, από τις έρευνες που διενεργήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 11,2 γραμμάρια κάνναβης και 53 δισκία, που εμπίπτουν στον νόμο για τα ναρκωτικά.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
