Argolis Classic Car Club / AC3, Regularity Master και Δήμος Σπάρτης συνδιοργάνωσαν με επιτυχία και με επίκεντρο τα όρια του ομώνυμου δήμου το Regularity Rally «3RD Moreas Winter Trial».
Ο διήμερος αγώνας έχει πλέον καθιερωθεί και τα πληρώματα που συμμετείχαν δήλωσαν ενθουσιασμένα μετά από διαδρομή 480 χλμ., ΕΔΑ 200 χλμ. και 145 χρονομετρήσεις, οι οποίες ανέβαιναν στο διαδίκτυο ενημερώνοντας τα πληρώματα για τον ρυθμό τους.
Μια διαδρομή που πέρασε από περίπου 20 χωριά και αμέτρητους οικισμούς του Δήμου Σπάρτης δίνοντας ζωντάνια, όπως ζωντανό μένει το ιστορικό αυτοκίνητο και μέσω αυτών των εκδηλώσεων. Ελαβαν μέρος 40 πληρώματα.
Νικητές ήταν τελικά οι Χατζηκωνσταντίνου – Δημακαρέας, VW Golf GTi 1985, αντέχοντας στην αντεπίθεση του πληρώματος Γεωργοσόπουλος – Κοντοπός Citroen AX 1989, που ανέβηκαν από 5οι στο 2ο σκαλί του βάθρου, ακολουθούμενοι από τους 3ους Διαμαντόπουλο – Πιπέρo, VW Golf GTi 1988, που απώλεσαν την πρώτη θέση της πρώτης ημέρας.
Εντονο συναγωνισμό είχαν στον ξεχωριστό αγώνα, παράλληλο στην ίδια διαδρομή με λιγότερες χρονομετρήσεις, τα πληρώματα κατηγορίας Touring Sport. Κέρδισαν οι Λαγάκης – Τσαλίκης, με Subaru Legacy, 1991.
Στην κατηγορία Classic επικράτησαν οι Χόλης – Νασόπουλος, με Alfa Romeo Alfetta, 1976.
Στα υπό ένταξη ιστορικά αυτοκίνητα, Touring Sport/GT, πρώτευσαν οι Κανελλόπουλος – Κριτσίκης με Toyota Celica TS, 2001.
Ο τερματισμός κάτω από την αψίδα του AC3 και η παράταξη των αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.
