Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

O 59χρονος Χρήστος Γιαλιάς βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του στη Μάνδρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 18:45 ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή και ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση. 

Οι αστυνομικές και οι πυροσβεστικές αρχές έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν απανθρακωμένη σορό εντός του φλεγόμενου αυτοκινήτου στην οδό Αγίας Αικατερίνης. Γύρω από το όχημα βρέθηκαν πολλοί κάλυκες, ενώ μέσα στο ΙΧ εντοπίστηκε και ένα καλάσνικοφ. Οι αρχές εικάζουν πως οι δράστες πέταξαν το όπλο εντός του αυτοκινήτου με σκοπό να καεί και να σβήσουν τα αποτυπώματα. Οι γιοι του πήγαν στο σημείο και «αναγνώρισαν» τη σορό. 

Ο 59χρονος είναι γνωστός έμπορος της περιοχής και πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας. Ακόμα, τον Μάιο του 2018 είχαν δολοφονήσει την πρώην σύζυγο του θύματος, Φρειδερίκη Καρζή, κατά τη διάρκεια ληστείας, στο σπίτι της στη Μάνδρα.