ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Κώστας Μανωλιουδάκης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Τα καλά μαντάτα συνεχίστηκαν χθες στην ΑΕΚ. Μετά την ενσωμάτωση στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης των Λιβάι Γκαρσία και Κάλενς, χθες ήταν η σειρά του Κώστα Γαλανόπουλου να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και να δηλώσει «παρών» εν όψει του καθοριστικού εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Αγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Ο διεθνής Ελληνας αμυντικός μέσος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες μέρες, ωστόσο είναι πλέον πανέτοιμος και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τους Ολλανδούς. Σταδιακά τα προβλήματα της ΑΕΚ μειώνονται και με την ελπίδα ότι δεν θα προκύψουν καινούργια θα μεταβεί στον «τελικό» του Αμστερνταμ με πολύ λίγες, για τα φετινά δεδομένα, απουσίες.

Επί τη ευκαιρία υπενθυμίζουμε ότι οι φίλοι της Ενωσης ετοιμάζουν… εκστρατεία για το ματς με τον Αγιαξ καθώς υπολογίζεται ότι στην Ολλανδία θα βρίσκονται περισσότεροι από 2.600 Ελληνες. Εξάντλησαν σε χρόνο-μηδέν, ήτοι σε λιγότερο από δύο ώρες, τα εισιτήρια που τέθηκαν προς πώληση στο σύστημα αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ από σήμερα ξεκινάει η διαδικασία της παραλαβής τους.