Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

oριστική διακοπή τoυ ντέρμπι των «αιωνίων» μετά την πτώση του Ισπανού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, στο γρασίδι του Γ. Καραϊσκάκη από ρίψη κροτίδας στο 48ο λεπτό, μετά το γκολ της ισοφάρισης του Μαντί Καμαρά σε 1-1, έχει προκαλέσει θύελλα στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Ο διαιτητής χρειάστηκε δυόμιση ώρες για να κλείσει το φύλλο αγώνα με τον τραυματία ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ να περνάει τη νύχτα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και τον Ολυμπιακό να καταγγέλλει ότι οι «πράσινοι» αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς εντολή. Όσο για τον ΠΑΟ, μέσω ανάρτησής του στα social media, προανήγγειλε ότι η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια.

Παρά τη σειρά διαβουλεύσεων ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων και τους διαιτητές δεν υπήρξε συμφωνία και έτσι ο αγώνας διακόπηκε οριστικά με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακό, Κώστα Καραπαπά, να καταγγέλλει ότι ο «αγώνας διεκόπη χωρίς να υπάρχει προφανής τραυματισμός».

«Κανονική η κλινική εικόνα του ποδοσφαιριστή» ανέφερε ο γιατρός του αγώνα

«Χάλασε η εικόνα ενός ντέρμπι που ήταν πολύ ωραίο με πλούσιες φάσεις. Ο γιατρός, λέει, ο Ολυμπιακός ότι η κλινική εικόνα του ποδοσφαιριστή ήταν κανονική, αλλά δεν μπορούσε να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα γιατί δεν είχε μηχανήματα για να τον εξετάσει. Έτσι μιάμιση ώρα μετά έφυγε η αποστολή από το γήπεδο» ανέφερε χθες δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Αρχικά ο Ιταλός διαιτητής έκανε γνωστό πως δεν υπέπεσε στην αντίληψή του κάτι, ρίχνοντας όλο το βάρος της απόφασης στον Παναθηναϊκό που δεν δέχθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο. Θέση στη διαμάχη των δύο ομάδων πήρε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο γιατρός του αγώνα, Χρήστος Γώγος αναφέροντας ότι δεν άλλαξε γνώμη για τον Χουάνκαρ τονίζοντας πως το μόνο που έκανε είναι να ενημερώσει για τη βελτίωση της κατάστασής του, όσο περνούσε η ώρα.

Τα οριστικά αποτελέσματα για την υγεία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ αναμένονται σήμερα.

Β. Μαρινάκης: «Αυτά είναι παραμύθια που έχουμε καιρό να δούμε»

«Αυτό που έγραψε ο γιατρός του αγώνα είναι πως κατά τη γνώμη του μετά από εξέτασή του μία ώρα μετά από το συμβάν, η κλινική εικόνα του παίκτη ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα δεν ήταν ο ίδιος έτοιμος, επειδή δεν έχει στο γήπεδο εργαστήριο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, να πει αν ο παίκτης ήταν φιτ ή όχι. Σύμφωνα με τον κανονισμό θα έπρεπε να τον εξετάσουν ξανά, ο γιατρός δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια, δεν έχουμε μηχανήματα στα γήπεδά μας.

Ακούστηκε ένας κρότος και υπήρχαν παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που έκαναν προθέρμάνση, μόνο ένας ποδοσφαιριστής φάνηκε πως έχει ευαισθησία στα αυτιά του χωρίς να τον έχει ακουμπήσει κροτίδα. Από τον κρότο είπε πως ζαλίζεται και δεν μπορεί να σηκωθεί. Φεύγοντας τον είδαμε να φοράει και κολάρο, αυτά είναι παραμύθια που έχουμε καιρό να δούμε» ανέφερε σε δηλώσεις του λίγη ώρα αργότερα ο ισχυρός άνδρας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας πως αυτό που έγινε πήγε πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο.