Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την πόρτα του εισαγγελέα περνούν σήμερα οι 87 συλληφθέντες από την προγραμματισμένη οπαδική συμπλοκή που απετράπη χθες το απόγευμα στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που συνέταξε η ΕΛ.ΑΣ., οι εμπλεκόμενοι είχαν δώσει ραντεβού «θανάτου», με δεκάδες από αυτούς να είναι ανήλικοι ενώ όλοι είναι νεαρής ηλικίας. 

Η εισαγγελική αρχή θα εξετάσει τους συλληφθέντες προκειμένου να αποφασίσει αν θα υιοθετηθεί το κατηγορητήριο σύμφωνα με το νόμο για την οπαδική βία και ποιοι θα διωχθούν ποινικά, τελικά.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα άτομα συνελήφθησαν –κατά περίπτωση- για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, τα οποία έφεραν κομμάτια ξύλου και ράβδο, ενώ σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Κρατούνται στην Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και στην ΓΑΔΑ.