Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πέντε γυναίκες κατήγγειλαν σεξουαλική επίθεση από τον Ράσελ Μπραντ, Άγγλο κωμικό και γνωστό συνωμοσιολόγο από το 2003 μέχρι το 2013.

Σήμερα το YouTube ανακοίνωσε ότι του στερεί τη δυνατότητα να κερδίζει πλέον χρήματα από τον λογαριασμό του που έχει 6,6 εκατομμύρια συνδρομητές.

«Αυτή η απόφαση ισχύει για όλα τα κανάλια που μπορεί να ανήκουν ή να λειτουργούν» από τον ίδιο, σύμφωνα με την υπηρεσία τηςGoogle.

Ο 48χρονος αρνείται τις κατηγορίες τεσσάρων γυναικών, που δεν κατονομάζονται και μίλησαν στο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ του Channel 4 και στις εφημερίδες The Times και Sunday Times. Η μία κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια μιας σχέσης μαζί του όταν ήταν 16 ετών. Μια άλλη γυναίκα λέει ότι ο Μπραντ τη βίασε στο Λος Άντζελες το 2012. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου έλαβε ύστερα ακόμα μία καταγγελία για σεξουαλική επίθεση το 2003.

Επρόκειτο να εμφανιστεί την Τρίτη στο Γουίντσορ, δυτικά του Λονδίνου, αλλά η περιοδεία του αναβλήθηκε.

Σημειώνεται ότι το κανάλι του Μπραντ στο YouTube έχει παρουσιάσει θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό και έχει φιλοξενήσει συνεντεύξεις με αμφιλεγόμενους τηλεπαρουσιαστές, όπως οι Τάκερ Κάρλσον Τζο Ρόγκαν.