Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών μετά τον σκόπελο τον οποίο έχουν βρει οι ταυτοποιήσεις μέσω γενετικού υλικού με σκοπό τον εντοπισμό των δολοφόνων του Μιχάλη Κατσουρή. Χθες εκδόθηκε από τον αρμόδιο ανακριτή ένταλμα σύλληψης σε βάρος 25χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει καταγραφεί σε βίντεο. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να είναι ένας από τους «καθοδηγητές» των Κροατών χούλιγκαν.
O 25χρονος βρισκόταν εξ αρχής μέσα στη δικογραφία που είχε σχηματίσει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ). Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για «σεσημασμένο» οπαδό με συμμετοχή σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν. Τον Μάρτιο είχε πέσει και ο ίδιος θύμα επίθεσης με μαχαίρι όταν βρισκόταν έξω από το Εφετείο ως μάρτυρας σε δίκη για οπαδική βία στο Ιλιον.
Τις αστυνομικές έρευνες συνεχίζει να απασχολεί και ο εντοπισμός όσων (ακόμα ίσως και δεκάδων ατόμων) παρείχαν «επικουρική υποστήριξη» στο τάγμα εφόδου των Κροατών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα εντάλματα σύλληψης έπειτα από ταυτοποιήσεις αυτοκινήτων ή δικύκλων μέσω πινακίδων. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό DNA πάνω στα κατασχεθέντα αντικείμενα από τα επεισόδια, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο.
● Για τον σημερινό αγώνα-ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναμένονται δρακόντεια αστυνομικά μέτρα τόσο για την αποστολή της κροατικής ομάδας όσο και στη γύρω περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
