ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ efsyn.gr , Εύα Παπαδοπούλου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Εναν 63χρονο άντρα ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής στην Ομόνοια αναγνώρισε χθες η 12χρονη από τον Κολωνό ως έναν από τους άντρες που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο 63χρονος άντρας κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αφού επικοινώνησε την περασμένη Παρασκευή με ένα 14χρονο κορίτσι, λέγοντάς του ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί του. Ο πατέρας του κοριτσιού έκλεισε ραντεβού με τον άντρα στην Ομόνοια ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Αμεσης Δράσης, που προχώρησε στη σύλληψή του.

Το πρόσωπο του 63χρονου άντρα -ο οποίος εν τω μεταξύ είχε αφεθεί ελεύθερος από την αστυνομία- αναγνώρισε η 12χρονη όταν είδε στο διαδίκτυο βίντεο με τον ίδιο. Η 12χρονη επικοινώνησε με τον δικηγόρο της μητέρας της, Απ. Λύτρα, και εκείνος ενημέρωσε τις Αρχές, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί εκ νέου στην αρμόδια υπηρεσία για να προχωρήσει σε επίσημη αναγνώριση. Θα είναι η έβδομη κατά σειρά διαδικασία αναγνώρισης στην οποία θα υποβληθεί η 12χρονη, ενώ για τον άντρα έχουν διαταχθεί η εκ νέου σύλληψή του.