Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Δεκτό έγινε το αίτημα της Εύας Καϊλή να επιστρέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να συμμετέχει στο εξής στις εργασίες του στο Στρασβούργο, συνεπώς να μπορεί να βγαίνει εκτός Βελγίου.

Το αίτημα της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, που πρόσφατα έβγαλε και το ηλεκτρονικό βραχιολάκι, μετέφερε στις βελγικές αρχές ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ενώ παρών ήταν και ο Βέλγος Σβεν Μαρί.

Επίσης το Συμβούλιο δέχθηκε ότι η κ. Καϊλή μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Qatar-gate μέσω των δηλώσεων στον Τύπο.

Σημειώνεται ότι το να μην εγκαταλείψει το έδαφος του Βελγίου χωρίς προηγούμενη συνεννόηση και γραπτή έγκριση των δικαστών ήταν ένας απ’ τους όρους υπό τους οποίους επιτράπηκε στην Εύα Καϊλή να αφαιρέσει το βραχιολάκι της ηλεκτρονικής επιτήρησης.