Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Κάρλος Ζέκα προκειμένου να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και να κρεμάσει τα παπούτσια του στον σύλλογο, βρίσκεται το «τριφύλλι». Ο 34χρονος Πορτογάλος μέσος, που ως γνωστόν έχει πολιτογραφηθεί Ελληνας και αγωνίζεται στην εθνική ομάδα, έχει συμβόλαιο έως το τέλος Ιουνίου και η πρόθεσή του είναι να κλείσει την καριέρα του με την αγαπημένη του πράσινη φανέλα.

Η διοίκηση των «πράσινων» εμφανίζεται θετικά διακείμενη γνωρίζοντας ότι η περίπτωσή του εμπεριέχει συμβολισμό και ταυτόχρονα μπορεί να προσθέσει βάθος, εμπειρία και τρεξίματα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας σε μια δύσκολη και επίπονη χρονιά, όπως προβλέπεται να είναι αυτή που έρχεται με υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα Ζέκα βρίσκεται σε καλό δρόμο και εφόσον δοθεί η έγκριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει αίσιο τέλος. Ο διεθνής κεντρικός μέσος ταλαιπωρήθηκε από δύο συνεχόμενους τραυματισμούς στο γόνατο (ρήξη χιαστού) που τον άφησαν έξω, αλλά ως… σκυλί του πολέμου που είναι εκ ποδοσφαιρικής φύσεως ετοιμάζεται να επιστρέψει καθώς ήδη συμπληρώθηκαν 6 μήνες από την επέμβασή του.

Η αποκατάστασή του πήγε καλά και πάντα θεωρητικά, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα είναι έτοιμος να συμμετάσχει κανονικά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της νέας σεζόν.

Μια κίνηση που έχει και συναισθηματική αξία καθώς η πόρτα του Παναθηναϊκού παραμένει πάντα ανοιχτή για τον διεθνή Ελληνα άσο, αλλά σίγουρα και ουσιαστική διότι αν επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ, θα προσθέσει τα γνωστά του χαρακτηριστικά (τρεξίματα, αντοχή, ανακτήσεις, μεταβάσεις, εμπειρία) στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, και ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχουν κατ’ ιδίαν επαφή έως την Τετάρτη προκειμένου να θέσουν επί τάπητος τα ζητήματα του έμψυχου δυναμικού του Παναθηναϊκού και τον σχεδιασμό της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις είναι πλέον αυξημένες.