Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πληθαίνουν τα επεισόδια βίας εντός σχολικών χώρων, με το πιο πρόσφατο περιστατικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας να έχει σημειωθεί σε ΕΠΑΛ του Περιστερίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία κηδεμόνα, ένας μαθητής υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από δύο νεαρά άτομα, 22 και 25 ετών, την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν με τέσσερις συμμαθήτριές του στο προαύλιο του σχολείου.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο OPEN, οι δύο εξωσχολικοί πήδηξαν τα κάγκελα, μπήκαν μέσα και άρχισαν να χτυπούν το αγόρι στο πρόσωπο ακόμη και με κατσαβίδι.

Ο μαθητής έχει δεχθεί σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ τραυματίστηκε και στο μάτι. Όπως καταγγέλλει μάλιστα ο ίδιος ο μαθητής αλλά και ο πατριός του, δεν υπήρξε καμία κινητοποίηση από τη Διεύθυνση του σχολείου. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί στο μεταξύ, η πληροφορία ότι ένας άλλος μαθητής του σχολείου μετέδιδε σε live streaming τον ξυλοδαρμό του θύματος.