Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η πρώτη αποστολή για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία αναχώρησε χθες από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης. Χθες από το πρωί συγκεντρώθηκε κόσμος στο ΕΚΠ προκειμένου να ταξινομήσει και να συσκευάσει με πολύ μεράκι και αίσθημα αλληλεγγύης τις 29 πρώτες παλέτες που έφυγαν.

«Η ανταπόκριση των εργαζόμενων του Πειραιά και των γύρω περιοχών, σωματείων, φοιτητικών και γονεϊκών συλλόγων, πολιτιστικών και άλλων συλλογικών φορέων αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους» τονίζει το ΕΚΠ και συμπληρώνει: «Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους γείτονές μας που δοκιμάζονται για ακόμη μια φορά».

Τέλος, υπενθυμίζει ότι τα είδη που συλλέγουν είναι τα εξής: κουβέρτες, υπνόσακους, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής, όχι ρουχισμό.