Διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο υπέστη ο Φώτης Ιωαννίδης, θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες και δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο υπόλοιπο διάστημα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Ο Ελληνας επιθετικός αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες ενοχλήσεις στον μηνίσκο του ποδιού του και υπήρχαν φόβοι ότι μπορεί να έχει υποστεί και μεγαλύτερη ζημιά απ’ αυτή που τελικά διαπιστώθηκε στη μαγνητική τομογραφία που έβγαλε χθες το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα, παράγοντες του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, πήγαν μαζί με τον Ιωαννίδη σε νοσοκομείο της Λεμεσού (65 χιλιόμετρα απόσταση από την Πέγεια όπου διεξάγονται οι προπονήσεις) όπου έβγαλε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να υπάρχει ασφαλής διάγνωση για την κατάσταση του τραυματισμού του.
Το αποτέλεσμα της μαγνητικής ήταν διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου στο δεξί γόνατο και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται σε περίπου δεκαπέντε ημέρες. Οπερ σημαίνει ότι θα χάσει το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Βόλο στη Λεωφόρο, αλλά αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.
