Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ΕΣΗΕΑ σήμερα (Τρίτη, 14 Ιουνίου), στις 7 το απόγευμα με θέμα: «Θερμό και απρόβλεπτο καλοκαίρι με άρωμα 1974».

Θα μιλήσουν οι: Γιώργος Αυφαντής (πρέσβης ε.τ.), Ρούντι  Ρινάλντι (εκδότης του Δρόμου), Γρηγόρης Ρουμπάνης (δημοσιογράφος & συγγραφέας) και Γιάννης Τσούτσιας (δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων).

Την εκδήλωση διοργανώνει η εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς», με τους διοργανωτές να αναφέρουν τα εξής: 

«Η κλιμακούμενη προκλητικότητα και τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας, σε συνδυασμό με τις μεθοδεύσεις των “συμμάχων” και το ραγιάδικο πνεύμα των κυβερνώντων και όλου του πολιτικού συστήματος, φέρνουν πιο κοντά τον κίνδυνο πολέμου.

Την ίδια στιγμή σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει την κρισιμότητα των στιγμών και ασχολείται με αλλότρια, καλλιεργώντας ή διαιωνίζοντας την παθητικότητα και τη μοιρολατρία στις τάξεις του λαού.

Είναι λοιπόν αναγκαίο να παρθούν πρωτοβουλίες που θα σπάνε αυτό το κλίμα αδυναμίας και παραίτησης, και θα προβάλλουν αιτήματα δίκαια και ικανά να συσπειρώσουν και να κινητοποιήσουν τη λαϊκή πλειοψηφία

► Άμυνα και αντίσταση στην επεκτατική Τουρκία

► Όχι στην αποστρατιωτικοποίηση των νησιών

► Η ΝΑΤΟφροσύνη υποσκάπτει την εθνική κυριαρχία

► Ενημέρωση και ενεργοποίηση του λαϊκού παράγοντα

► Αγώνας για την ειρήνη και το δίκιο των λαών»