Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξελέγη ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος.

Ο δικηγόρος και πρώην αντιπρόεδρος των ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και τον ψήφισαν 59 μέλη της ΓΣ της Ομοσπονδίας σε σύνολο 65 εκπροσώπων ΕΠΣ και ΠΑΕ (69 ήταν οι παρόντες που είχαν δικαίωμα ψήφου), ενώ υπήρξαν πέντε λευκά και ένα άκυρο. Η θητεία του προέδρου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας λήγει το καλοκαίρι του 2024, όταν και θα γίνουν ξανά εκλογές στην ΕΠΟ.

Το δεξί χέρι της κυβέρνησης Σαμαρά είχε βρεθεί εκτός πολιτικής σκηνής μετά την αποκάλυψη της περίφημης συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη και το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, με το οποίο «φωτογραφιζόταν»  ως ο εξ απορρήτων συνομιλητής της Χρυσής Αυγής με τη Νέα Δημοκρατία.