Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου έχει υποβάλλει εδώ και μήνες η μητέρα ενός 9χρονου με ειδικές ανάγκες στη Λάρισα, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες και να στρέφει το ενδιαφέρον της στο σχολικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα καταγγέλλει ότι έβλεπε σημάδια και μώλωπες στο σώμα του παιδιού της όταν γυρνούσε από το σχολείο. Η γυναίκα ρώτησε το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη διεύθυνση του σχολείου, ωστόσο δεν πήρε πειστικές απαντήσεις.

Για τον λόγο αυτό, στις αρχές του μήνα κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην αστυνομία, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Είδα το παιδί μου με σημάδια μώλωπες και κοψίματα καθώς επέστρεφε από το σχολείο. Κάθε φορά το έβλεπα σε αυτή την κατάσταση, επικοινωνούσα με το σχολείο για να δω τι έγινε και πως προκλήθηκαν τα σημάδια. Δεν έπαιρνα πειστική απάντηση, ενώ τις περισσότερες φορές δεν το είχαν αντιληφθεί και τους το έλεγα εγώ…», δηλώνει μεταξύ άλλων η Λαρισαία μητέρα.

Ο 9χρονος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και φοιτά σε ειδικό σχολείο της περιοχής, ενώ πριν από καιρό είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν πήρε φωτιά το σπίτι του από αναμμένο κερί.