Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ο επί δύο χρόνια διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» βρίσκεται πλέον εκτός της συχνότητας χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος της απομάκρυνσής του.

«Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε ένα άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητά τους για μία καρεκλίτσα» ανέφερε στην τελευταία του εκπομπή σήμερα ο Νίκος Ξυδάκης κλείνοντας ένα κύκλο με απόλυτη επιτυχία.

Το απόγευμα ήρθε η πρώτη αντίδραση από πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Φίλης, αφού εξέφρασε την «έκπληξή του» έθεσε δύο ερωτήματα με πολιτική χροιά:

«Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος;

Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;», έγραψε ο πρώην υπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.