Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Καθοριστικής σημασίας νίκη πέτυχε η Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Emirates» βάζοντας τα θεμέλια για την επιστροφή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 3-1 και ανέβηκαν μόνοι στην 4η θέση της βαθμολογίας της Premier League αφήνοντας τους «κόκκινους διαβόλους» στο -6 και δύσκολα μπορούν πλέον να ελπίζουν σε πλασάρισμα στην προνομιούχο τετράδα.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Ταβάρες. Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου ο Ενκέτια βρέθηκε να σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όμως, μετά από χρήση VAR, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο Σάκα από τη λευκή βούλα έκανε το 2-0.

Στο 34’ η Γιουνάιτεντ έδωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον αγώνα όταν ο Ρονάλντο σκόραρε φτάνοντας τα 100 τέρματα στην Premier League και αφιερώνοντας το γκολ του στον νεογέννητο γιο του, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες.

Η φιλοδοξία της Μάνσταστερ να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα τελείωσε στο 71’, όταν ο Τζάκα κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Ντε Χέα με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή γράφοντας το τελικό 3-1.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a11hkelc8h9r&playlistId=v-cjhnnumzpyu1