Στη φυλακή θα οδηγηθεί, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 31χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 18χρονης babysitter, υπό την απειλή μαχαιριού, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο ίδιος παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα, όπου ομολόγησε την πράξη του και αποδέχθηκε τις κατηγορίες του βιασμού, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της παράνομης παρακράτησης με τις οποίες διώκεται.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ίδιος υποστήριξε ότι διέπραξε τον βιασμό της κοπέλας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Να σημειωθεί ότι ο δράστης είναι σεσημασμένος, καθώς η έρευνα της αστυνομίες έδειξε ότι έχει προηγούμενες περιπέτειες με το Νόμο, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για κλοπές, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντιποίηση στολής.
