Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, επικαλείται ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ενός ανηλίκου κοριτσιού. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος προσέγγισε το 16χρονο σήμερα κορίτσι στον χώρο του κατηχητικού και το εξανάγκαζε να παίζουν ένα «παιχνίδι» που ξεκίνησε με ασελγείς πράξεις στον χώρο του εξομολογητηρίου και κατέληξε σε «ολοκληρωμένη συνουσία και παρά φύσει ασέλγεια με τη χρήση σωματικής βίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω πράξης η ανήλικη πονούσε πάρα πολύ, φώναζε και έκλαιγε». 

Ο 36χρονος ιερέας κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις, κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.