Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Νεκρός είναι ο 90 ετών άνδρας που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Γκάζι όπου εκδηλώθηκε φωτιά λίγο μετά τις 20.00.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής πρόκειται πιθανότατα για ρακοσυλλέκτη, ο οποίος είχε πολλά αντικείμενα στο σπίτι του γι’ αυτό και η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Όσον αφορά τα αίτια διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 90χρονος είχε ανάψει κάποια θερμάστρα για να ζεσταθεί από την οποία πιθανόν ξεκίνησε η φωτιά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε όλη την Ελλάδα με θύματα κυρίως ηλικιωμένους εξαιτίας πυρκαγιών που οφείλονται στα ίδια αίτια.