Στην τελευταία βραδιά ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, σαφώς η μάχη της Μπαρτσελόνα μαγνητίζει τα φίλαθλα βλέμματα, όμως δεν είναι η μοναδική που θα κρίνει πρόκριση. Στο Μπέργκαμο θα έχουμε «τελικό», με την Αταλάντα να φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ. Οι ανεβασμένοι Ιταλοί θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν ως δεύτεροι, ενώ οι Ισπανοί βολεύονται και με ισοπαλία για να ακολουθήσουν την πρώτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο μεγάλος χαμός γίνεται στον έβδομο όμιλο. Εκεί που και οι τέσσερις ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης στους «16». Η πρωτοπόρος Λιλ (8) ταξιδεύει στη Γερμανία για να παίξει με τη Βόλφσμπουργκ και μια ισοπαλία τής αρκεί για να περάσει. Αντίθετα, οι «λύκοι» ψάχνουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν τη συνέχειά τους στην Ευρώπη, είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα. Η δεύτερη Ζάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Σεβίλη και με ένα «Χ» και αυτή μάλλον θα περάσει. Οι Ανδαλουσιάνοι πάνε για το «διπλό», που θα τους φέρει σίγουρα στην επόμενη φάση. Οι διαφορές των τεσσάρων ομάδων είναι μικρές. Οχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ποιοτικά, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Τέλος, στο 8ο γκρουπ κρίνεται ουσιαστικά μόνο η πρωτιά, με την Τσέλσι να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τη Γιουβέντους. Κατά τα λοιπά, όλα τα άλλα έχουν κριθεί.
