Η φάση των ομίλων του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ έκλεισε χθες με μία εκκρεμότητα: τον αγώνα της Τότεναμ με τη Ρεν, ο οποίος αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των «σπιρουνιών».
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρίνει ποια εκ των Φιτέσε ή Τότεναμ θα αγωνιστεί στα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ τον Φεβρουάριο και ποια θα πει πρόωρο «αντίο» στην Ευρώπη. Η Φιτέσε χθες έκανε το καθήκον της και επικράτησε 3-1 της Μούρα, αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να πανηγυρίσει. Η Τότεναμ πλέον χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πάρει τη 2η θέση.
Η Ρόμα κατάφερε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων να σώσει τα προσχήματα. Πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της (με 3-2 επί της ΤΣΣΚΑ στη χιονισμένη Σόφια) και έστειλε την Μπόντο/Γκλιμτ στα πλέι οφ. Η Ουνιόν αποχαιρέτησε την Ευρώπη, καθώς δεν κατάφερε να καταβάλει τη Σλάβια Πράγας στο Βερολίνο.
