ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Β.Κ.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Σε εξοντωτική ποινή κάθειρξης 13 ετών καταδικάστηκε χθες πρωτόδικα ο Ντομένικο Λουκάνο – ο εμβληματικός πρώην δήμαρχος του Ριάτσε στην Καλαβρία της Ιταλίας που έλαβε εύσημα διεθνώς για την πρωτοποριακή ενσωμάτωση προσφύγων και μεταναστών στον κοινωνικό ιστό της κωμόπολης.

«Ανέμενα πλήρη αθώωση» δήλωσε σοκαρισμένος, αφού ακόμα κι οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει πολύ μικρότερη ποινή, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για υπεξαίρεση, κατάχρηση αξιώματος και υπόθαλψη «παράνομων» μεταναστών.

Φυσικά θα εφεσιβάλει. «Η Αριστερά κατεβάζει υποψήφιους καταδικασμένους σε 13 χρόνια φυλακή» σχολίασε χαιρέκακα ο ακροδεξιός Ματέο Σαλβίνι, καθώς ο Λουκάνο είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Καλαβρία στις επικείμενες τοπικές εκλογές.