Η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ, η Κοπεγχάγη, έχει πάρει ήδη κεφάλι στον όμιλο. Μετά την επικράτησή της επί της Σλόβαν στην 1η αγωνιστική, χθες διπλασίασε τις νίκες της με το 3-1 επί της Λίνκολν στο «Πάρκεν».
Η Ρόμα, ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί του Κόνφερενς Λιγκ, νίκησε 3-0 στην Ουκρανία τη Ζόρια Λουχάνσκ. Ο Ελ Σαραουί άνοιξε το σκορ στο 7’ και οι Σμόλινγκ και Αμπραχαμ σφράγισαν τη νίκη σε ένα εκρηκτικό δίλεπτο (66’-68’). Το έτερο φαβορί, η Τότεναμ, που είχε ξεκινήσει με ισοπαλία προ 15ημέρου, χθες πήρε το πρώτο της τρίποντο επί της αδύναμης Μούρα με 5-1, με χατ τρικ του Χάρι Κέιν μέσα σε 19 λεπτά.
Κακή ήταν η βραδιά για την Κύπρο, καθώς έχασαν και οι δύο εκπρόσωποί της: 4-1 στην έδρα της η Ομόνοια από την Καραμπάγκ και 2-0 η Ανόρθωση στο Βέλγιο από την Γκεντ.
