Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε, χθες, η Λίβερπουλ και νίκησε πανεύκολα με 3-0 μέσα στο Λιντς, όμως κανείς στην ομάδα δεν μπορεί να το χαρεί. Τα πάντα πάγωσαν στο «Ελαντ Ρόουντ» στο 60ό λεπτό, όταν ο Χάρβεϊ Ελιοτ χτύπησε πολύ σοβαρά. Επειτα από μια μονομαχία με τον Στράουκ, ο 19χρονος φαίνεται να έσπασε τον αστράγαλό του! Ριπλέι (ευτυχώς) δεν είδαμε ποτέ, ούτε η κάμερα σημάδεψε στο σημείο που ήταν πεσμένος ο νεαρός μέσος.

Ο διαιτητής Πόσον δεν έδωσε καν φάουλ και, τη στιγμή που το ματς συνεχιζόταν, οι γιατροί της Λίβερπουλ είχαν μπει ήδη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Στράουκ σαφώς και δεν το έκανε επίτηδες, ήταν μια μονομαχία και αποβλήθηκε μέσω VAR. Πάντως, δεν διαμαρτυρήθηκε καν, απλά το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η υγεία του συναδέλφου του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ και έφτασε τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τα 98 με τη Λίβερπουλ και τα δύο με τη φανέλα της Τσέλσι. Μόλις 30 παίκτες τα έχουν καταφέρει και ο Αιγύπτιος το κατάφερε σε 162 εμφανίσεις. Πιο «γρήγοροι» απ’ αυτόν είναι μόνο οι Σίρερ, Κέιν, Αγουέρο και Ανρί.

Στην κορυφή έχουμε ήδη τρεις ομάδες. Τη Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με 3-0 της Αστον Βίλα με δύο γκολ του Λουκάκου, αλλά το απόγευμά τους δεν ήταν εύκολο. Η Βίλα έχασε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες σταμάτησε ο εντυπωσιακός Μεντί. Στην πρώτη θέση θα ανέβει και η Εβερτον αν νικήσει σήμερα την Μπέρνλι.

Εκπληξη είχαμε στο Λονδίνο, όπου η Κρίσταλ Πάλας εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Τανγκανγκά στο 58’ και φιλοδώρησε με τρία γκολ την Τότεναμ. Οι «πετεινοί» είχαν το απόλυτο νικών, αλλά έπεσαν από την κορυφή. Την πιο σημαντική –και δύσκολη– νίκη την πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι. Με τέρμα του Μπερνάντο Σίλβα στο 62’, πέρασε από το Λέστερ με 1-0.