Πρόκειται για μία 36χρονη η οποία προσβλήθηκε από κορονοϊό και το Σάββατο χρειάστηκε να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να διασωληνωθεί.
Το γεγονός έκανε γνωστό ο αναπληρωτής διευθυντής ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστας Χαχλιούτης, ο οποίος παράλληλα επισήμανε τη σύσταση της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας για τον εμβολιασμό των εγκύων.
Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό διασωλήνωσης 36χρονης εγκύου στην Μεθ του Νοσοκομείου μας , θα ήθελα να πληροφορήσω …
Δημοσιεύτηκε από Kostas Hahlioutis στις Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021
Ένας ακόμη νεκρός
Ένας 57χρονος άνδρας έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, αφήνοντας την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής στο Νοσοκομείο Χανίων.
Ο άτυχος 57χρονος, οποίος αρχικά είχε νοσηλευτεί στην κλινική covid του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, αλλά λόγω της επιδείνωσης της υγείας του και μη διαθέσιμης κλίνης ΜΕΘ Covid στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων.
Ο 57χρονος νοσηλεύτηκε τις τελευταίες δύο βδομάδες στη ΜΕΘ, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν είχε εμβολιαστεί.
Υπενθυμίζεται ότι πέραν του 57χρονου, τέσσερις ακόμα άνθρωποι πέθαναν από επιπλοκές του κορονοϊού στην Κρήτη το σαββατοκύριακο.
