«Καμπανάκι» για άμεση ενίσχυση στην αμυντική και τη μεσαία γραμμή του ήταν για τον Αρη το χθεσινό φιλικό του κόντρα στην Χάιντουκ που διεξήχθη στο Οντράντσι της Σλοβενίας. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 3-1 από την κροατική ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα κενά του συνόλου του Μάντζιου και ατομικά λάθη, όπως αυτά που έκανε ο Σιαμπάνης στα δύο από τα τρία γκολ.
Στο 7′ δεν έδιωξε σωστά, έστειλε την μπάλα στον Λιβάγια που τον «κρέμασε» με ωραίο πλασέ ανοίγοντας το σκορ και στο 73′ έκανε λάθος εκτίμηση στο σουτ του άλλοτε άσου του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο. Ο Αρης που είχε ισοφαρίσει στο 23′ με πλασέ του Χατζηπιρπιρίδη δέχτηκε και τρίτο γκολ στο 78′ από τον Λιούμπισιτς.
Για πρώτη φορά (περίπου 20 λεπτά) αγωνίστηκε ο Ιζέτ Χαίροβιτς, όχι όμως το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ Ντένις. Σήμερα θα υποβληθεί σε ακτινογραφία ο Τζέιμς Τζέγκο και από τα αποτελέσματά της θα κριθεί αν θα παίξει μεθαύριο με τη Λοκομορτίβ Μόσχας.
