Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Κεντρικό πρόσωπο, όπως ήταν αναμενόμενο, αποτέλεσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, τον οποίο παρουσίασε σε όσους δεν γνώριζαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ευχόμενος κατάκτηση των εγχώριων στόχων και μια όσο πιο μακρά ευρωπαϊκή πορεία.
Ο Ρουμάνος τεχνικός, από την πλευρά του, ανέλυσε τη συνταγή της επιτυχίας, υπογραμμίζοντας: «Για να πετύχουμε τους στόχους υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Με δυνατή νοοτροπία, με κυριαρχία, με εμπιστοσύνη πρώτα στους εαυτούς σας κι έπειτα στη δουλειά μας και με αφοσίωση στο γκρουπ».
Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι διεθνείς Πασχαλάκης, Σφιντέρσκι και Μπίσεσβαρ που κάνουν αυτή την περίοδο χρήση της καλοκαιρινής άδειάς τους, αλλά και ο Ινγκασον. Ο 28χρονος αμυντικός βρίσκεται στην Ισλανδία, ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις 12 Ιουλίου στην Ολλανδία, όπου θα ταξιδέψει απευθείας. Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα ήταν ο Βραζιλιάνος μπακ Λούκας Τέιλορ που ανακοινώθηκε χθες για συμφωνία 3+1 ετών και ο φορ της Κ19, Βασίλης Γκορτετζιάνι.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ γίνονται εντατικές προσπάθειες να κλείσει άμεσα και ένας έμπειρος μέσος.
