Ένα βίντεο διαδικτυακού εκφοβισμού φέρεται να είναι μια από τις αιτίες που οδήγησαν στην εξαφάνιση του 24χρονου μουσικού από τη Θεσσαλονίκη, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να συνεχίζονται.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα ίχνη του ράπερ Lamanif αγνοούνται από το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ σήμερα η γιαγιά του δήλωσε την εξαφάνιση στο Α.Τ. Θερμαϊκού με τις έρευνες της αστυνομίας αν βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ο 24χρονος είχε αναρτήσει βίντεο σε λογαριασμό του στο Instagram, όπου εξέφραζε την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς, όπως ανέφερε ο ίδιος, δεχόταν μπούλινγκ και εκβιασμούς μέσω καταγεγραμμένου υλικού ακατάλληλου περιεχομένου με τον ίδιο πρωταγωνιστή.
Το συγκεκριμένο βίντεο κατέβηκε λίγη ώρα αργότερα από τον λογαριασμό του Lamanif και από τότε δεν έχει ανέβει καμία άλλη ανάρτηση.
Ο Lamanif στο βίντεο ανέφερε «αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Δεν θα με ξαναδείτε», ενώ έκανε αναφορά στην ύπαρξη βίντεο με δικές του ερωτικές στιγμής το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο.
Ανέφερε ότι κάποιοι τον εκβίαζαν με αυτό το βίντεο, του απέσπασαν χρηματικά ποσά και τον απειλούσαν. «Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε. Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτά που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε» ανέφερε στο βίντεο.
