Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Ακόμη ένα «ζουμερό» επεισόδιο στο ποδοσφαιρικό θρίλερ του καλοκαιριού μεταφέρει η εφημερίδα Mundo Deportivo, καθώς αποκαλύπτει επικοινωνία του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι προέτρεψε τον Αργεντινό σούπερ σταρ να αλλάξει την απόφασή του και να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις μίας μεταγραφής βόμβα είναι εξαιρετικά υψηλές.

Η Σίτι φέρεται να φοβάται πως σε περίπτωση που δεν μπορεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο και χρειαστεί να καταβάλει και χρηματικό ποσό πέρα από το συμβόλαιο του Αργεντινού, τότε θα υπάρξει σημαντική ανισορροπία σε θέματα Financial Fair Play. Η αγγλική ομάδα άλλωστε, είχε τιμωρηθεί αυστηρά για οικονομικές ατασθαλίες και γλίτωσε εξαιτίας της πανδημίας.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες από τη Βαρκελώνη αναφέρουν ότι πολλά θα κριθούν στο αυριανό ραντεβού του προέδρου των μπλαουγράνα με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι.

Και οι δύο πλευρές δεν θεωρείται πιθανό να κάνουν πίσω από τις απαιτήσεις τους, όμως στην καταλανική πρωτεύουσα διακινούνται σενάρια που αναφέρουν ότι η διοίκηση ενδέχεται να προτείνει νέο συμβόλαιο προκειμένου να πείσει το τοτέμ της ομάδας να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.