Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Οι δύο διακινητές είχαν συλληφθεί και ο ένας από αυτούς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό  και όλες αυτές τις μέρες βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας.

Εν τέλει, αποφασίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης η μεταγωγή και των δύο από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας στον χώρο που έχει προετοιμαστεί στο Κλειστό Κέντρο Κράτησης Χανίων «ΚΡΗΤΗ Ι».

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σητείας, Γιώργο Αϊμαλάκη, οι υπόλοιποι δεκαπέντε μετανάστες του ναυαγίου που βρίσκονται στη Σητεία θα παραμείνουν σε καραντίνα στον ίδιο χώρο φύλαξης – διαμονής.

Σημειώνεται ότι από το συγκεκριμένο ναυάγιο πνίγηκαν τέσσερις άνθρωποι, δύο γυναίκες και δύο παιδιά, ενώ συνολικά 57 μετανάστες διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στη Σητεία, στη Ρόδο και στο Λαύριο.