Συνεχίζεται η σφοδρή διαδικτυακή αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να προβαίνει σε μπαράζ αποκαλύψεων για τα «έργα και ημέρες» του προβεβλημένου γαλάζιου στελέχους.
Ο Παύλος Πολάκης, κατηγορεί την Σοφία Νικολάου ότι δαπάνησε περίπου 25.000 ευρώ για επικοινωνιακή καμπάνια της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, επισημαίνοντας ότι τα χρήματα δόθηκαν σε πρώην υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία.
«Και σα να μη μας έφταναν όλα τούτα πρέπει να φροντίσουμε και το επικοινωνιακό προφίλ της κας Νικολάου» γράφει σε νέα του ανάρτηση στο facebook.
Είχε προηγηθεί ανάρτηση κατά την οποία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε την κ. Νικολάου για πλαστογραφία, αναφορικά με τα έγγραφα που παρουσίασε για το επίμαχο ταξίδι στην Κω.
Η Σοφία Νικολάου παρουσίασε έγγραφα, υποστηρίζοντας ότι δείχνουν πως το υπουργείο καλύπτει μόνο τρεις ημέρες από την επίσκεψη στην Κω για υπηρεσιακούς σκοπούς και ότι τα υπόλοιπα έξοδα θα καλυφθούν από προσωπικές δαπάνες.
Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, όμως, το έγγραφο φέρει διαφορετική ημερομηνία και υπάρχει μεγάλη διαφορά στον αριθμό πρωτοκόλλου με τον πρώην υπουργό να σχολιάζει «πλαστογραφείς και έγγραφα κυρία Νικολάου;».
