Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης τις άτολμες αλλαγές, μέσω προσθηκών και αναβαθμίσεων, που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Όπως χαρακτηριστικά παρατηρεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ούτε ανασχηματισμό στην κυβέρνησή του δεν μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης», ενώ είναι «σαφής η επιλογή για σκληρά νεοφιλελεύθερη ατζέντα», κάνοντας ειδική αναφορά στην αναβάθμιση του Θ. Σκυλακάκη και την είσοδο του Π. Τσακλόγλου στην κυβέρνηση.

Αντίστοιχα, το Κίνημα Αλλαγής κάνει λόγο για «βαθιά συντηρητική επιλογή» με τον ανασχηματισμό «Σκυλακάκη» και τις κατευθύνσεις του πορίσματος Πισσαρίδη.

«Ο ανασχηματισμός που… δεν έγινε βαπτίστηκε “Λειτουργική αναβάθμιση της κυβέρνησης!” ώστε να ταιριάζει με τις “δημιουργικές ασάφειες” και την “δημιουργική λογιστική” που μας οδήγησαν στην κατάρρευση. Το τελικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει ότι με παλαιά υλικά κατεδάφισης δεν φτιάχνεις καινούργιο κτίριο αλλά παραδέχεσαι ότι δεν έχεις άλλη επιλογή πλην της… αναπόφευκτης κατάρρευσης του!» σχολίασε η Ελληνική Λύση.