Χαμός επικρατεί στα αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπειτα από φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν από την αποτυχημένη προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στην Τούλσα της Οκλαχόμα.

Σε αυτά ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται κουρασμένος και μάλλον απογοητευμένος από το γεγονός ότι η πρώτη του προεκλογική ομιλία κατέληξε σε μέγα φιάσκο, στον απόηχο και των διαμαρτυριών και για τις προκλητικές του δηλώσεις για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από λευκούς αστυνομικούς.

Τα social media γέμισαν ειρωνευτικά και αρνητικά σχόλια για την αποτυχημένη εκδήλωση του προέδρου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τα αποσπάσματα από το σχετικό βίντεο ως «το περπάτημα της ντροπής» για τον Ντόναλντ Τραμπ.