Στόχος αγνώστων έγινε το πολιτικό γραφείο της Άννας Ευθυμίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές και τρικάκια στην είσοδο του γραφείου, στον 8ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Τσιμισκή.
Σύμφωνα με την αστυνομία ορισμένα από τα τρικάκια έγραφαν «ήρθαμε να πάρουμε άδεια», εκτιμάται ότι αναφέρονται στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και φέρεται να τα υπογράφει συλλογικότητα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η επίθεση με μπογιές και τρικάκια διαπιστώθηκε σήμερα (Δευτέρα) το πρωί από συνεργάτες της Άννας Ευθυμίου. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Ευθυμίου βρίσκεται στο στόχαστρο επίθεσης, καθώς τον περασμένο Απρίλιο ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη έξω από το δικηγορικό της γραφείο, στην οδό Ερμού της Θεσσαλονίκης.
Καταδικάσει η Ν.Δ.
Την απερίφραστη καταδίκη της για την επίθεση στο γραφείο της βουλευτού του κόμματος, Άννας Ευθυμίου, εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία, διά του εκπροσώπου της Τάσου Γαϊτάνη, με σχετική ανάρτησή του στο Twitter.
