Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε από άγνωστη προς το παρόν αιτία σε μεγάλο αγρόκτημα με θερμοκήπια στο Νεστέροβο της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνδρες και μία γυναίκα και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ακόμη ένας άνδρας. Όλοι ήταν παράνομοι μετανάστες από το Βιετνάμ που εργάζονταν στο αγρόκτημα.

Η φωτιά ξέσπασε στη μεταλλική κατασκευή που χρησιμοποιούσαν ως κατοικία οι εργάτες και οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα για να την κατασβέσουν.

Στη Ρωσία στις αρχές του χρόνου είναι πολύ συχνές οι πυρκαγιές, καθώς στο πλαίσιο των εορτασμών γίνεται χρήση πυροτεχνημάτων και μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Περίπου 120.000 Βιετναμέζοι έχουν εργαστεί στη Ρωσία από το 1991, από όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση. Σήμερα υπολογίζεται ότι υπάρχουν 50.000 Βιετναμέζοι μετανάστες στη Ρωσία.