Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει το σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου στο κεφάλι από σιδερένιο αντικείμενο τη στιγμή που κάλυπτε τη σημερινή μαθητική πορεία στο κέντρο της Αθήνας υπογραμμίζοντας πως «η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού» και πως δεν πρόκειται να επιτρέψει στο εξής να επανεμφανισθούν τέτοια φαινόμενα.

«Είναι λυπηρό αλλά και εξοργιστικό να μην ενοχλείται κάνεις, αδιαφορώντας για το τι συνέβη σήμερα» σημειώνει η ΕΦΕ και προσθέτει πως «η ανοχή και η σιωπή μας θα πάψει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία και αδιαφορία».

Η Ένωση μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «δε νοείται, οι φωτορεπόρτερ να διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα, να ρισκάρουν το ”μοιραίο κλικ” της μηχανής τους, χωρίς να έχουν τη συμπαράσταση όλων των φορέων και των διαδηλωτών».