Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντος εγκλήματος και στέρηση άδειας ικανότητας συνελήφθη ένας 31χρονος αλλοδαπός, το πρωί της Τρίτης από στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου, στο λιμάνι της Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα σε έλεγχο που έγινε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της  Λιμενικής Αρχής σε ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν εφοδιασμένος με την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έφερε πινακίδες με πλαστή σφραγίδα βιδωμένες πάνω από τις νόμιμες πινακίδες.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι για το αυτοκίνητο υφίσταται δήλωση κλοπής από 18/10/2019 στο Τ.Α. Αμαρουσίου.

Από την Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και οι πλαστές πινακίδες.