Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στη σύλληψη ενός 69χρονου κι ενός 39χρονου προχώρησε η αστυνομία στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, καθώς μετά από συντονισμένη επιχείρηση εντοπίστηκαν στην κατοχή τους πάνω από 4,5 κιλά κάνναβης, διαφόρων τύπων όπλα και πάνω από 1.000 σφαίρες.

Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, κατά τη διάρκεια της οποίας εξακριβώθηκαν υπαίθριοι χώροι απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο ημεδαπών, σε ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους και σε υπαίθριους χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 27 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 4 κιλά και 691 γραμμάρια κάνναβης,
  • 2 πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ,
  • Μία αμυντική χειροβομβίδα,
  • 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 15,3 γραμμάρια κοκαΐνης
  • 2 πιστόλια με τους γεμιστήρες τους,
  • 1.050 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
  • 2 κυνηγετικά όπλα,
  • Το χρηματικό ποσό των 6.625 ευρώ,
  • Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο,
  • 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • 3 μαχαίρια 
  • 7 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα τρία Ι.Χ.Φ και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.