Μέχρι τις 29 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 30% του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».
Όπως ήταν γνωστό, η προηγούμενη διορία έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται ότι χθες (Τετάρτη) συνεδρίασε το ΚΥΣΟΙΠ, το οποίο αποφάσισε την άμεση πώληση του 30% του αεροδρομίου. Όπως διευκρινίστηκε, υπήρχε το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία. Η σχετική διαδικασία είχε ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου.
Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, η παράταση δίδεται για να επιλυθεί το πρόβλημα με τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου μετά την πώληση του 30%. Με την υπογραφή «Σύμβασης Παραίτησης», το Δημόσιο θα κατέχει δύο θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο πρόεδρος, αντί για τρεις θέσεις σήμερα.
