Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Καθώς η χώρα πλησιάζει προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως η χώρα «μεγαλούργησε όταν ήταν ενωμένη», έκρινε βασικό ζητούμενο την «ενότητα του έθνους» και εξέφρασε την ελπίδα «την επόμενη των εκλογών η Ελλάδα να είναι πραγματικά ενωμένη και ταγμένη στον κοινό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας, τη γρήγορη ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση».

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη έγιναν στις Σέρρες όπου παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την 106η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολούθησε το πρωί την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την επίσημη δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Εμμανουήλ Παππά στην πλατεία Ελευθερίας και παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Με άρωμα Μακεδονικού κλείνει την εκστρατεία του

«Στις εθνικές εκλογές, θα κλείσουμε την προεκλογική εκστρατεία με μία μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κιλκίς, όπου μετέβη ακολούθως, υπογραμμίζοντας έτσι τη σημασία που αποδίδει στην στήριξη της Μακεδονίας.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «αποφασίστηκε μια συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού που πλήγωσε όλους τους Έλληνες» και επανέλαβε τη δέσμευση του για «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας».

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους του Κιλκίς και συνομίλησε με πολίτες. Επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας αλλα έκανε και μία στάση στο περίπτερο του ΚΙΝ.ΑΛΛ για να χαιρετήσει τα στελέχη που βρίσκονταν εκεί.

Το κεντρικό προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. 

Στο μεταξύ, άρχισε σήμερα η τηλεοπτική προβολή του βασικού σποτ της Ν.Δ. με βασικό πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κεντρικό μήνυμα του τηλεοπτικού διαφημιστικού: «Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε. Έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Ισχυρή ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες».