Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Την παραίτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τη διενέργεια πρόωρων εκλογών ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας περίπου στις 10:15 το βράδυ της Κυριακής, με φόντο τη διαφαινόμενη νίκη του κόμματός του στις εκλογικές αναμετρήσεις. 

«Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί μια ισχυρή αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης. Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβερνητική πλειοψηφία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. υποστήριξε ότι η χώρα «έχει ανάγκη να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές το συντομότερο δυνατόν… αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση».

«Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Για το καλό του τόπου πρέπει να παραιτηθεί…», είπε, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα

Επίσης, ο πρόεδρος της Ν.Δ. υποστήριξε ότι από αύριο ξεκινά έναν καινούργιο αγώνα: 

«Θα γυρίσω και πάλι ολοκληρη την Ελλάδα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες ότι αξίζουμε την ευκαιρία. Για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα την ελπίδα που γεννιέται σήμερα σε μία πορεία αναγέννησης της χώρας από την οποία κανείς δεν περισσεύει».