Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Αρκετά προβλήματα ειδικά στους δρόμους και διακοπές ρεύματος προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση από χθες το πρωί στην Αττική. Η κακοκαιρία έπληξε σχεδόν όλη τη χώρα, με τις σημαντικότερες βροχοπτώσεις να καταγράφονται στη Δυτική Ελλάδα.

Το κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς ο καιρός παραμένει βροχερός στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας.

Χθες σε αρκετές περιοχές, ειδικά στον Πειραιά, πλημμύρισαν δρόμοι και για περίπου μία ώρα έκλεισε η Πειραιώς και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Χαμοστέρνας ώς και την Πέτρου Ράλλη. Διακοπές ρεύματος και προβλήματα σημειώθηκαν σε Μάνδρα, Ραφήνα και Μάτι μέχρι και στην περιοχή του Συντάγματος λόγω βλάβης στο δίκτυο. Η Πυροσβεστική δέχθηκε τουλάχιστον 3 κλήσεις για άντληση υδάτων.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ανέβαλε προγραμματισμένη για χθες ομιλία στην Πετρούπολη, η οποία θα γίνει στις 11 Απριλίου.

Σήμερα, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας, με την ένταση των φαινομένων να είναι μικρότερη σε σχέση με τα χθεσινά. Τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στη Δυτική Ελλάδα, τα βόρεια ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο.

Στα ορεινά ηπειρωτικά σε μεγάλο υψόμετρο θα πέσουν και χιόνια. Οσον αφορά την Κρήτη, που δοκιμάστηκε πολύ έντονα, τα φαινόμενα αναμένεται να είναι περιορισμένα και τοπικού χαρακτήρα.

Στην Αττική, θα επικρατούν νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα για τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα όπως και μικρότερη πιθανότητα για καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί έως 6 Μποφόρ με τάσεις ενίσχυσης το απόγευμα. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί μεταξύ 11 και 17 βαθμών Κελσίου.