Πόσοι και ποιοι οι διοργανωτές του μαθητικού συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη; Αγνωστο, αλλά είναι γνωστοί κάποιοι ενδιαφερόμενοι.
Ετσι, στη σελίδα του fb με υπογραφή «Συντονιστική Επιτροπή για την Μακεδονία», η οποία δηλώνεται ότι συγκροτείται από μαθητές πέντε σχολείων σε Σταυρούπολη και Ωραιόκαστρο, αναγγέλλεται συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου.
Ωστόσο, υπάρχει και άλλη σελίδα της «Ομοσπονδίας Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων» που καλεί στον Λευκό Πύργο, γιατί στο άγαλμα Βενιζέλου «συχνάζουν αναρχικοί…»!
Ακόμα δεν έχουν συνεννοηθεί ποιο από τα δύο καλέσματα είναι προβοκάτσια… Και πού να μπλέξει κανείς με την «Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα». Σε λίγο καιρό θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό ποια είναι η αυθεντική.
