Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του efsyn.gr στην Google

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει επιτέλους το θέμα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, για τον οποίον υπήρχε ο κίνδυνος να κληθεί στην Εθνική Γερμανίας και να χάσει το δικαίωμα να παίξει με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα λένε οι άνθρωποι της ΕΠΟ, η πρώτη κίνηση πρέπει να γίνει από τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, ο οποίος οφείλει να δηλώσει γραπτώς ότι επιθυμεί να παίξει στην Εθνική Ελλάδας.

Αυτό το έγγραφο πρέπει να πάει πρώτα στη FIFA κι από κει στη γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες συνεννοήσεις.

Παρότι πρόκειται για έναν παίκτη που έχει φορέσει 47 φορές τη φανέλα των μικρών εθνικών ομάδων της Γερμανίας και ήταν βασικός στην κατάκτηση του περσινού EURO U21, πιστεύεται ότι δεν θα υπάρξει αντίρρηση στη θέλησή του να φορέσει τη «γαλανόλευκη».

Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξουν κωλύματα, τότε ίσως στο επόμενο παράθυρο των εθνικών για το Nations League, τον Νοέμβριο, να δούμε τον Βλαχοδήμο στις κλήσεις του Σκίμπε.

Οσον αφορά την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με την Ουγγαρία στο Ολυμπιακό Στάδιο, όλα δείχνουν πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα είναι στη διάθεση του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι ενοχλήσεις στη μέση δεν τον αφήνουν σε ησυχία και χθες ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα. Ετσι μοιάζει πιθανό να παίξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φινλανδία, αν και λόγω κακής αγωνιστικής φόρμας δεν επρόκειτο να ήταν στα βασικά πλάνα του Σκίμπε.

Αντίθετα, ο Γιώργος Τζαβέλλας έβγαλε χθες όλη την προπόνηση παρέα με τους συμπαίκτες του και διεκδικεί τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας από τον Λυκογιάννη.