Με πολύ βαρύ κατηγορητήριο πηγαίνει η ΑΕΚ για να απολογηθεί στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League την προσεχή Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Μέσα στο κατηγορητήριο που συνέταξε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Λαΐνης, περιλαμβάνεται και το άρθρο για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, όπως κι αυτά για επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου, μαζί με εκείνα που αναφέρονται στο άναμμα πυρσών.
Μιλάμε για ένα πλαίσιο ποινών που κινείται από πολύ υψηλά πρόστιμα, μέχρι και ποινές αποκλεισμού έδρας ή και αφαίρεσης βαθμών.
Στην ΑΕΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες του efsyn.gr, περίμεναν το βαρύ κατηγορητήριο και θεωρούν πως δεν θα μπορέσει να σταθεί αιτιολογία για τις αυστηρότερες των ποινών. Σίγουρα όμως κίνδυνος υπάρχει, όπως και ανησυχία.
►Όσον αφορά τον αγώνα κυπέλλου της ΑΕΚ με την Λαμία, που θα γίνει την Παρασκευή στις έξι το απόγευμα, πιθανή έδρα εκτός από την Ριζούπολη, είναι και το γήπεδο της Καλλιθέας.
