Άλλο ένα συλλαλητήριο έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, με τους περίπου 300 διαδηλωτές που συμμετείχαν, να εκφράζουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από την πλατεία Αριστοτέλους και δια μέσου της παραλιακής λεωφόρου Νίκης, κατευθύνθηκαν προς τον Λευκό Πύργο.
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρισκόταν πορεία αντιφασιστών και αντιεξουσιαστών, με τους αστυνομικούς να στήνουν μπλόκα με κλούβες των ΜΑΤ, προσπαθώντας να εμποδίσουν τις δύο πορείες να συναντηθούν.
Στο ύψος με την οδό Στρατηγού Καλάρη προκλήθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, με τους «Μακεδονομάχους» να πετούν πέτρες και μπουκάλια προς τους αστυνομικούς, κι εκείνοι να απαντούν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.
Λίγη ώρα αργότερα, η κατάσταση εκτονώθηκε και οι διαδηλωτές αποχώρησαν.
Μικροένταση και στο συλλαλητήριο της Αθήνας, με την αστυνομία να προχωρά σε τρεις προσαγωγές, καθώς περίπου 30 άτομα πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Ακολούθησε ρίψη χημικών από τους αστυνομικούς.
